Over Melano

Missie

Het gewone ongebruikelijk maken, eigenzinnigheid boven eenheid, want elke persoonlijkheid heeft recht op unieke sieraden.


Visie 

Melano streeft ernaar dat iedere vrouw geïnspireerd kan worden door haar eigen smaak en persoonlijkheid om zich elke dag te laten zien zoals ze is in deze snel veranderende maar steeds meer uniforme wereld. Dit betekent dat Melano voor elke gelegenheid, stijl en karakter een passend sieraad biedt dankzij het uitwisselbare concept en de eindeloze combinatiemogelijkheden. Door kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid voorop te stellen bij de ontwikkeling van onze sieraden, bieden wij een bijzonder en uniek sieraad dat iedere vrouw voor het leven naar haar eigen smaak kan aanpassen. Melano richt zich op een brede gemeenschap van vrouwen wereldwijd door haar speelse concept, authentieke verhalen en stijlvolle uitstraling.


Wie is Melano?

Melano is het leukste sieradenmerk van Nederland. Waarom? Goede vraag! Wij zorgen ervoor dat elk sieraad dat je wilt dragen altijd bij je past. Je bent 100 vrouwen in 1 en wij maken sieraden voor al jouw persoonlijkheden. Melano sieraden passen bij elk moment, elke outfit en elke stijl. We zijn kleurrijk in alles wat we doen, met onze stenen kun je eindeloos combineren en unieke mooie combinaties maken. Vandaag kan je inkleuren, morgen alles zwart-wit, go for it!


Het verhaal van Melano

Het begon allemaal in een gezellige dorpskern in het zuiden van Nederland. Een gezellig winkeltje aan huis met cadeaus, interieurartikelen en sieraden. Jeanne Pepels had gelijk. Maar toen haar man, John, zijn gewone baan beu was, kwam hij die rust verstoren. Hij was niet tevreden met het verkopen van ditjes en datjes en startte samen met Jeanne het sieradenmerk Melano. Het idee voor het verwisselbare sieraad ontstond nadat een klant terugkwam met een kapotte ring: de steen was afgebroken. Dramatisch voor de meesten natuurlijk, een bron van inspiratie voor hen!

Het net gestarte bedrijf nam al snel de hele winkelvloer over, eerst voor de verkoop, later voor kantoorruimte. Daarna moesten zelfs hun arme drie kinderen toekijken terwijl hun slaapkamers langzaam werden overgenomen door bureaus, printers, computers en het magazijn.

Melano's geschiedenis is al geschreven. Het sieradenmerk is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Melano, gelegen in het pittoreske Maastricht, is nog steeds een gevestigde naam.

Waarom Melano?

Melano inspireert vrouwen om zich uit te drukken zoals ze zijn. Er zijn geen veilige keuzes, alleen je persoonlijke smaak, gevoel en stemming tellen. Niemand wil hetzelfde zijn, verdwijnen in de harmonie van de wereld om je heen. We kennen foto's met kopjes koffie, van diner en weer zo'n festival. Je wilt je eigen keuzes maken, je bent geen type, dat ben jij. Melano begrijpt dat als geen ander en wij staan ​​voor je klaar. Combineer onze sieraden eindeloos met verschillende stenen, ringen, armbanden, hangers en kettingen. Ook al draagt ​​de buurman Melano, jullie hebben allebei je eigen sieradenmerk; de mogelijkheden zijn eindeloos. We doen er alles aan om onze sieraden te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitseisen, betaalbaar, combineerbaar en uniek voor jou. Vanmorgen ging je in grijs/wit naar je kantoorbaan, vanavond ben je in je nieuwe outfit klaar voor het anti-kraak tuinfeest, Melano is er voor elke stijl en gelegenheid.