Maattabellen

Wil je een nieuw sieraad bestellen en ben je niet helemaal zeker welke maat je nodig hebt? Gebruik dan onze maattabellen, zodat je er zeker van bent dat je de juiste maat bestelt.

Maattabel Ringen

Je ringmaat checken doe je hier. Wij werken met omtrekmaten, maar je kunt de binnendiameter van jouw ring ook eenvoudig omrekenen naar jouw omtrekmaat. Neem een meetlat of -lintje en meet de binnendiameter van een goed passende ring op. Zoek de diameter op in onderstaande maattabel en lees eenvoudig jouw Melano ringmaat af! 

Maattabel Ringen

Maattabel Armbanden

Onze armbanden zijn verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large, met uitzondering van onze one size armbanden. Jouw armbandmaat kun je opmeten door middel van een meetlintje om je pols te doen. Vervolgens kun je jouw armbandmaat aflezen in onderstaande maattabel. Let op: deze maattabel is een richtlijn voor onze armbanden, maar dit kan per model verschillen. Bij elke armband kun je de exacte afmetingen per maat in de productomschrijving vinden, zodat je er zeker van bent dat je de juiste maat bestelt.

Maattabel armband

Maattabel Kettingen

Ben je op zoek naar een ketting in een specifieke lengte? In onderstaande afbeelding kun je zien hoe de verschillende kettinglengtes vallen. Zo kun je ook meerdere kettingen in verschillende lengtes combineren en jouw eigen layerparty creëren!

Maattabel Kettingen