Globe

Collect memories from all over the Globe. Maak kennis met de Melano Globe collectie en til personalisatie naar een volgend niveau! Met deze sierden draag je jouw verhaal iedere dag bij je.

Dankzij de glazen dome zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze kan jij bijvoorbeeld vullen met de birthstones van je dierbaren of met zand van jouw favoriete strand.

mix & match
+
+
=

de Globe collectie van Melano

Een nieuw concept maakt haar intrede het najaar 2020, namelijk de Globe collectie. Een lijn waarbinnen personaliseren centraal staat en zelfs naar een volgend niveau wordt getild! Met de Globe collectie draag je sieraden met een eigen verhaal. De ring is voorzien van een glazen dome. De dome is gemaakt van Borosilicaat glas en is daardoor sterk genoeg om dagelijks te dragen. Met behulp van een schroefdraad draai je de glazen dome op de ring en kan het met elke gewenst materiaal gevuld worden.

Speciaal voor de Globe collectie introduceren we mini steentjes in de Birthstones kleuren. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de geboortesteen van elke maand en in combinatie met onze Globe ring draag jij je dierbaren dichtbij je. De steentjes zijn gemaakt van Zirkonia en worden geleverd in een buisje met daarin 15 steentjes.

Naast de Birthstone colour steentjes passen er ook andere materialen in de Globe ring. Ben jij bijvoorbeeld bij een fijn strandje geweest en wil je het zand als herinnering bij je dragen? Dat kan allemaal! Met deze ring kun je alle kanten op en geef je je eigen invulling aan het sieraad.